Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Seneca presenteert Smartsite iXperion

 

Seneca heeft de nieuwste release van het content management systeem Smartsite iXperion, aan de business partners gepresenteerd. Het cms biedt de vertrouwde features, zoals gebruiksvriendelijke, webgebaseerde omgevingen voor zowel redactie als functioneel en technisch beheer. Daarnaast biedt Smartsite iXperion ook krachtige ondersteuning voor het inrichten en onderhouden van websites die voldoen aan de Webrichtlijnen.

Bij het ontwikkelen van de nieuwste versie van Smartsite iXperion, in Nederland op de markt gebracht door Seneca, is veel aandacht besteed aan performance, schaalbaarheid, security en betrouwbaarheid in zwaarbelaste productieomgevingen. Tijdens de productontwikkeling heeft Seneca nauw contact onderhouden met leden van de klantengroep en met business partners. Gedurende het afgelopen jaar zijn al zo'n twintig organisaties als launching customer van start gegaan met Smartsite iXperion.

Ontwikkelaars, die met behulp van Smartsite iXperion content management omgevingen inrichten en websites ontwikkelen, profiteren in de nieuwe versie van XML-gebaseerde siteontwikkeling, bouwstenen in de vorm van SXML-macro's en flow control, toepassing van inline VB.NET en C# code en integratiemogelijkheden met ASP.NET.

De Smartsite TestSuite is een omgeving voor ontwikkelaars waarin het bewerken van meerdere (afhankelijke) items tegelijkertijd mogelijk is, debugging wordt gefaciliteerd en Intellisense en AutoCompletion het rendement verhogen. Uitgebreide hulpmiddelen om de performance te optimaliseren zorgen ervoor dat sites vanaf het begin snel en dynamisch kunnen reageren.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2747496). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×