Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

EMC introduceert Documentum 6.5

 

EMC, specialist in informatie-infrastructuuroplossingen, komt met EMC Documentum 6.5. Deze nieuwe versie van het enterprise content managementsysteem (ecm) biedt een Web 2.0-gebruikservaring in combinatie met de infrastructuur van de EMC Documentum-familie.

Web 2.0 biedt nieuwe mogelijkheden om (samen) te werken. Vanuit veiligheids- of compliancy- overwegingen maken veel organisaties echter nog geen maximaal gebruik van deze nieuwe technologie. Of erger nog: Web 2.0 stelt organisaties bloot aan risico's wanneer medewerkers zelf gaan experimenten met Web 2.0-toepassingen. Daarbij komt dat de hoeveelheid en soort informatie vanuit Web 2.0-applicaties een schaalbaar systeem behoeft, dat in staat is om aan een hogere performancevraag te voldoen.

Documentum 6.5 komt als antwoord hierop met een aantal Web 2.0-producten, waaronder Documentum CenterStage Essentials, een gebruiksvriendelijke tool voor samenwerking en documentmanagement, speciaal bedoeld voor kenniswerkers. Het onderdeel Documentum Media WorkSpace is een interactief contentpublicatieplatform. Hiermee kunnen gebruikers op een gepersonaliseerde en intuïtieve manier multimediatoepassingen bekijken, vinden, vergelijken, aanpassen en delen.

My Documentum is een nieuwe ‘lichtgewicht' client die volledig integreert met de desktop. Gebruikers hebben hiermee direct toegang tot de laatste versies van content die ze het meest gebruiken. Ook hebben ze hiermee toegang tot de documenten waaraan ze werken wanneer ze geen verbinding met de server hebben. Documentum Web Publisher Page Builder biedt een dynamische, interactieve wysiwyg-editor die niet-technische gebruikers in staat stelt een website te bouwen en content toe te voegen. Documentum 6.5 heeft ook een verbeterde XML-capaciteit, die wordt geleverd via de Documentum XML-store, een nieuwe XML-database binnen het Documentum-platform en aanverwante content-delivery-platforms.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2654579). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×