Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Product: Case management raamwerk

Dit artikel delen:

Open Text, onafhankelijke leverancier van Enterprise Content Management (ecm) software en oplossingen, komt met een nieuw raamwerk dat een aantal functionele uitbreidingen biedt op MS Office SharePoint Server 2007. Het raamwerk moet veel tijd en kosten besparen bij het ontwikkelen van schaalbare, high-end case management oplossingen.

Bedrijven die betrokken zijn bij de ontwikkeling en de ondersteuning van ECM oplossingen op het SharePoint Server 2007 platform wordt een nieuwe mogelijkheid geboden met het case management raamwerk van Open Text. Applicatieontwikkelaars kunnen snel en consistent organisatiebrede case management oplossingen bouwen die het SharePoint Server 2007 platform benutten.

Het nieuwe raamwerk wordt rechtstreeks door Open Text geleverd aan klanten en aan het wereldwijde netwerk van Microsoft partners die oplossingen ontwikkelen gebaseerd op Microsoft Office Share Point Server 2007. Belangrijke functionaliteiten van de oplossing zijn onder meer het automatisch aanmaken en verwijderen van dossiers; een ‘dashboard view', waardoor relevante cases snel toegankelijk zijn; een geavanceerde desktop client voor ‘drag en drop' van documenten naar cases; en een geïntegreerde zoekmogelijkheid tussen actieve en gearchiveerde cases.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.