Managed hosting door True

Product: MarkThisDate kalenderwidgets voor bedrijven

Veel bedrijven hebben een agenda of kalender op hun website, met eigen activiteiten of externe events. Deze events worden vrijwel altijd in statische tekstvorm aangeboden. Kalenderportal MarkThisDate introduceert nu kalenderwidgets, waarmee bedrijven via hun eigen site en in de eigen huisstijl kalenders kunnen aanbieden voor elektronische agenda's.

De nieuwe MarkThisDate kalenderwidgets voor bedrijven kunnen plug & play en volledig in de eigen huisstijl worden toegevoegd aan een website. Vervolgens is het voor bezoekers van een site mogelijk om de voorheen statische kalenders nu te downloaden naar alle toonaangevende elektronische agendaformaten, waaronder Outlook, iCal, Lotus Notes en Google Calendar.

Met de kalenderwidget maken bedrijven de events op hun website interactief en zijn ze in staat om toekomstige contactmomenten met klanten te realiseren. Doordat bezoekers de events via de kalenderwidget aan hun agenda hebben toegevoegd, is een bedrijf namelijk permanent aanwezig in de elektronische agenda van bezoekers. Events die voorheen alleen als statische tekst op een bedrijfswebsite stonden, worden zo omgevormd tot interactieve marketinginstrumenten.

Calvertising

Gerealiseerde contactmomenten met bezoekers die een kalender aan hun agenda hebben toegevoegd, kunnen worden verzilverd via het door MarkThisDate geïntroduceerde Calvertising, ofwel Calendar Advertising. Ieder event in een agenda beschikt namelijk over een vrij tekstveld. Bedrijven kunnen dit veld gebruiken om relevante informatie met betrekking tot het event toe te voegen. Dit kan een link naar de online kaartverkoop zijn, informatie van sponsors of de nummers van sms-diensten. Alle boodschappen worden gelezen op het moment dat je als bedrijf alle aandacht van de gebruiker hebt, namelijk wanneer hij zijn agenda checkt. Bedrijven kunnen zo hun eigen events gebruiken om bezoekers te benaderen met interessante, waardevolle of gewoon leuke informatie.
x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.