Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Informatica datasynchronisatie voor Salesforce.com

 

Informatica Corporation, aanbieder van data integratiesoftware, introduceert On Demand Data Synchronization Service for salesforce.com. De nieuwe dienst automatiseert de stappen die ervoor moeten zorgen dat de aanwezige data binnen een organisatie in lijn is en overeenkomt met data in Salesforce crm en het Force.com-platform.

On Demand Data Synchronization Service van Informatica geeft Salesforce crm-beheerders de mogelijkheid om zelf op een eenvoudige manier de time-to-value van hun crm-implementatie te verkorten, terwijl ze daarbij minder afhankelijk zijn van it.

Nieuwe mogelijkheden van de nieuwe dienst zijn onder meer een mapping framework voor het ontwerpen van multi-object transformaties, intuïtief webgebaseerde wizard met meer dan honderd ingebouwde functies voor het opstellen van transformatieregels;, flexibele aansturing van opdrachten voor het beheer van complexe transformatieregels waarbij gebruik wordt gemaakt van meerdere Salesforce crm orgs, files en databases en webgebaseerde beheerconsole voor het monitoren van alle data synchronisatieopdrachten.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2768827). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×