Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Archie introduceert zoekmachine EASE

 

Archie Europe, leverancier van software voor relatiebeheer en crm, komt, naar eigen zeggen als eerste crm-leverancier ter wereld, met een eigen zoekmachine voor gestructureerde en ongestructureerde klantinformatie. Archie EASE zorgt dat de informatie in Archie toegankelijker wordt door het toepassen van dezelfde technieken als een zoekmachine op het internet.

Archie is een dynamische informatiebron waar gebruikers hun relatie-, klant- en bedrijfsgegevens in opslaan. De traditionele zoekmethodes die al in Archie aanwezig waren, ontsluiten vooral de gestructureerde informatie. Gebruikers raken echter meer en meer gewend aan zoekmachinefunctionaliteit zoals die ook op internet gebruikelijk is. Deze ontwikkeling was voor Archie Europe aanleiding om hierop in te spelen en het zoeken makkelijker te maken. Resultaat is Archie EASE, een zoekmachine die de informatie in Archie toegankelijker maakt op de manier zoals bekende internetzoekmachines dit doen.

Door het intypen van de naam en eventueel het bedrijf, krijgt de Archie-gebruiker een overzicht van alle plaatsen en documenten waar deze naam zich bevindt. Dit kan in de opgeslagen correspondentie zijn, de sales-gegevens, het email-contact of in attachments zoals Worddocumenten. Afhankelijk van het autorisatieniveau kan vervolgens een keuze gemaakt worden. Op deze manier is de beveiliging van vertrouwelijke stukken gewaarborgd doordat niet iedereen deze kan inzien.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2765468). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×