Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

CRM-applicatie voor iPhone

 

Leverancier van customer relationship management applicaties update software brengt CRM nu ook binnen het bereik van de iPhone. De online-applicatie voor de mobile telefoon van Apple is update.seven touch gedoopt.

Ontwikkelaar update software heeft de online crm-applicatie update.seven touch, die de gebruiker oproept via de Safari-browser, gebouwd volgens het concept van de iPhone. Net zoals de iPhone van Apple biedt update.seven touch de gebruiker heldere en intuïtieve beeldtaal; omslachtige menustructuren zijn niet aan de orde.

Met het multitouch beeldscherm worden de diverse acties binnen de crm-applicatie aangestuurd. Iconen en nieuwe navigatielijnen vervangen lastig intoetsen op minipaneeltjes. Dankzij de intuïtieve pictogrammen van update.seven touch voor iPhone heeft de mobiele gebruiker met een enkele tik van de vinger toegang tot de gewenste klantinformatie en wordt er geen tijd verspild met zoekwerk. Omdat het bij crm altijd om mensen draait, kan de gebruiker naast de namen ook een blik werpen op de foto's van de betreffende mensen. Snelle herkenning dus. Verder is Google Maps volledig geïntegreerd in update.seven touch, zodat de gebruiker de routeplanning zo nodig met een enkele vingertip beweging in gang kan zetten.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2636393). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×