Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Documenten genereren vanuit Word met CRM-data

Dit artikel delen:

SCOPE marketing technology bengt een product op de markt waarmee de gebruiker vanuit Microsoft Word gegevens uit de crm-database kan opvragen en samenvoegen in het document. Met SCOPE Office integration for Word creëert de gebruier een up-to-date en integraal klantbeeld en transparantie in de klantcontacten.

Met SCOPE Office integration for Word van SCOPE marketing technology kunnen gebruikers vanuit hun vertrouwde Microsoft-Office-omgeving beschikken over de gegevens uit de centrale SCOPE-crm-database. Word-documenten worden centraal vanuit de crm-database gevoed en daar ook automatisch in bewaard. SCOPE biedt de mogelijkheid te werken met één centrale database waardoor relaties altijd eenduidig aangeschreven kunnen worden en er een transparant klantbeeld ontstaat. Het 'one single point of truth'-principe komt hiermee binnen handbereik.

Behalve naw-gegevens kunnen vrijwel alle gegevens uit de SCOPE-relatiedatabase worden samengevoegd in een document. Ook het maken van rapporten of overzichten is mogelijk.

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.