Managed hosting door True

Product: CRM-Assessor.com vernieuwd

Dit artikel delen:

Er is een nieuwe versie van CRM-Assessor.com verschenen. Met dit hulpmiddel van Software Assessment kunnen organisaties die hun informatievoorziening willen verbeteren op het gebied van crm op een efficiënte manier de gewenste processen en daarbij horende gegevens analyseren.

Software Assessment heeft een nieuwe CRM-Assessor.com geïntroduceerd. De ‘toolbox' is via het Internet beschikbaar en biedt de mogelijkheid om meerdere inventarisaties (profielen) uit te voeren door verschillende medewerkers van de organisatie. De beschikbare rapportages bieden de mogelijkheid om de opgestelde profielen te vergelijken en al doende de eisen en wensen te formuleren die aan het nieuwe informatiesysteem worden gesteld.

Met behulp van CRM-Assessor.com wordt een offerteaanvraag opgesteld, die vervolgens naar een aantal leveranciers kan worden verzonden. Ook het samenstellen van een shortlist van passende crm-applicaties wordt verzorgd door CRM-Assessor.com. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een database waarin de gevalideerde gegevens van vooraanstaande crm-leveranciers zijn ondergebracht.

Tijdelijk gratis

Ter gelegenheid van de lancering van de nieuwe release van CRM-Assessor.com kunnen organisaties tijdelijk een gratis licentie aanvragen. De licentie biedt toegang tot Nederlands grootste database met kennis over crm-pakketten.

Elke organisatie die gebruik wil maken van CRM-Assessor.com, kan tijdelijk kosteloos kennis maken met de service en zien wat het te bieden heeft. De aanbieder van CRM-assessor.com benadrukt dat het geen zogenoemde ‘leadgenerator'' voor softwareleveranciers is. De gegevens van gebruikers worden door Software Assessment niet doorgespeeld naar leveranciers van crm-software. De gebruiker bepaalt zelf wanneer contact wenst is met de geselecteerde leveranciers.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.