Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Product: Figlo Hawanedo-concept

 

Financiële dienstverlener Figlo heeft op het afgelopen PFP Forum 'Hawanedo' geïntroduceerd. Hawanedo is een nieuw, wereldwijd toepasbaar adviesconcept, gebaseerd op vier eenvoudige, universele en intuïtieve processtappen: Have, Want, Need en Do.

Op het jaarlijkse kennisevenement en trefpunt voor financiële dienstverleners PFP Forum introduceerde Figlo, specialist op het gebied van adviessoftware voor de financieel dienstverlener in Nederland, het adviesconcept Hawanedo.

De door Figlo, een werkmaatschappij van Infa, gevoerde softwareapplicaties zijn of worden gebouwd vanuit een eigen visie op het adviesproces Have (inzicht in wat de klant al heeft), Want (inventarisatie van de wensen), Need (selectie van productmogelijkheden) en Do (actie om advies concreet te maken). De daaruit voortvloeiende softwarepakketten zijn gebruikersvriendelijk en inzichtelijk voor adviseurs en begrijpelijk voor consumenten en worden volledig gebouwd in Microsoft Silverlight op het .NET platform.

Figlo ontwikkelt applicaties en componenten voor onder meer verzekeraars, adviseurs (intermediairs), hypotheekadviseurs en banken.. De producten kunnen op een flexibele manier worden aangepast aan de wet- en regelgeving die geldt op lokale markten. Hiermee wordt tegemoet gekomen aan de toenemende vraag van internationaal opererende Nederlandse ondernemingen en buitenlandse partijen naar adviessoftware voor groeiende buitenlandse markten.
http://www.figlo.com/

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2333042). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×