Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

IGEL introduceert nieuwe Universal Desktop Converter

 

IGEL introduceert vernieuwde Universal Desktop Converter: UDC3

Igel Technology, ontwikkelaar van software voor werkplekbeheer, thin clients draaiend op Igel Linux, zero clients en all-in-one thin client-oplossingen, lintroduceert zijn derde generatie Universal Desktop Converter (UDC3), voorzien van het besturingssysteem Igel Linux 10.

Igel’s UDC3 biedt bedrijven van elke omvang een alternatief voor de traditionele desktophardware. Met deze converter kunnen zij hun kosten voor de vervanging van desktops volgens de leveranciervbeperken en hoeven ze niet meer te investeren in nieuwe hardware ter ondersteuning van hun gevirtualiseerde infrastructuren. Het omzetten van pc’s, laptops en thin clients van andere fabrikanten naar thin clients gebaseerd op Igel Linux 10 stelt it-organisaties tevens in staat al hun endpointdevices vanuit een centrale console veilig te beheren.

De UDC3 met Igel Linux 10 is, in de vorm van een eeuwigdurende softwarelicentie verkrijgbaar bij channelpartners van Igel. Deze UDC3-licentie, bedoeld om it-organisaties meer zeggenschap te geven over de flexibiliteit die ze nodig hebben om hun implementaties snel te kunnen schalen, biedt de keuze uit een één- of driejarig abonnement op firmware-updates en toegang tot technische ondersteuning.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/5889173). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×