Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Atlantis vereenvoudigt beheer virtuele werkplek

 

Atlantis vereenvoudigt beheer virtuele werkplek

Atlantis Computing heeft zijn virtual workspace-technologie geïntegreerd met de beheersoftware van Citrix. Door applicaties, management en infrastructuurcomponenten samen te voegen tot één platform as a service (PaaS)-oplossing, maakt Atlantis het eenvoudiger en goedkoper voor organisaties om virtuele werkplekken te implementeren en beheren.

Werkplekbeheer en applicatiecontainers kwamen naar voren als grote uitdaging voor IT-afdelingen, bleek uit verschillende gesprekken die Atlantis Computing met klanten voerde. Vanuit deze wetenschap ging Atlantis een samenwerking met Rancher Labs aan om een volledig geautomatiseerde software-gebaseerde oplossing te ontwikkelen. Het doel is de ontwikkeling van een integraal platform dat een rijke set aan services combineert met mogelijkheden voor de inrichting en beheer van rekencapaciteit, opslagcapaciteit en containers.

Door de integratie van de beheer- en automatiseringsmogelijkheden van Citrix met zijn platform kan Atlantis de gebruikservaring verbeteren met nieuwe werkplekfunctionaliteit, zoals een centrale beheerlocatie voor de geautomatiseerde en dynamische inrichting en aanlevering van werkplekken, omgevingsbewaking en analyserapporten. Organisaties kunnen het beheer van virtuele werkplekken naadloos uitbreiden naar publieke clouds dankzij integratie met Microsoft Azure. Ze profiteren daarnaast van de flexibiliteit om het nieuwe vdi-platform in te zetten in configuraties met Atlantis USX sdsd- of Hyperscale-appliances die aansluiten op hun specifieke bedrijfsbehoeften.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/5869160). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×