Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Cloudian S3 storage-software in Lenovo DX8200C

 

Cloudian maakt bekend dat Cloudian Hyperstore door Lenovo wordt ingezet als object storage-software binnen een nieuwe appliance die het bedrijf aankondigt. De kant-en-klaar geïntegreerde Lenovo Storage DX8200C combineert de volledige S3-compatibiliteit van Cloudian Hyperstore met onbeperkte schaalbaar multi-tenancy en beheer van zakelijke dataregels binnen een makkelijk inzetbare en onderhoudbare appliance.

De door de software van Cloudian ondersteunde DX8200C maakt het eenvoudiger voor ondernemingen, managed service providers (msp’s) en value added resellers (var’s) om traditionele, niet-open gegevensopslag in te ruilen voor slimme software-defined object storage waarvan de kosten één dollarcent per gigabyte per maand bedragen.

De Lenovo Storage DX8200C is een volledig geïntegreerde en direct inzetbare appliance voor object storage die wordt ondersteund door de technologie van Cloudian. De appliance maakt gebruik van de servertechnologie van Lenovo en wordt ondersteund door de bekroonde Hyperstore-software voor slimme object storage.

De nieuwe geïntegreerde appliance op basis van technologie van Lenovo en Cloudian is geschikt voor bedrijven en managed service providers die behoefte hebben aan gegevensopslag op petabyte-niveau voor toepassingen als back-ups en archivering, gegevensherstel, private en hybride clouds, en IoT. De door Cloudian ondersteunde Lenovo Storage DX8200C zal in het derde kwartaal van 2016 verkrijgbaar zijn.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/5773507). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×