Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Arista introduceert 100+ Terabit platform voor cloud

 

cloud computing

Arista Networks introduceert de 7500R series, een gecombineerd switch- en routerplatform voor cloud-serviceproviders en de volgende generatie datacenters. Arista’s Universal Spine architectuur, waarop deze productlijn is gebaseerd, vergroot de schaalbaarheid en flexibiliteit om al het netwerkverkeer te verdelen over publieke, private en hybride clouds.

De 7500R-serie ondersteunt alle gebruikelijke MPLS-functies tot 13-labels diep pakket look-up voor programmatisch beheer van de grootste netwerken. In combinatie met Arista’s netwerkbrede ‘state repository’ database NetDB en SDK, kunnen gebruikers het Arista EOS (Extensible Operating System) benutten om eigen voorkeurspaden te definiëren over de grootste netwerken. In plaats van te vertrouwen op de ‘best effort’ forwarding van het internet. Verder maakt de ondersteuning van nieuwe protocollen als Segment Routing en EVPN het mogelijk te migreren naar nieuwe generatie netwerken, zonder de overhead van legacy stacks.

Arista’s 7500R-serie daagt traditionele netwerkontwerpen uit die zijn gebaseerd op ‘Places in the Network’ (=PINs) voor core, branch, datacenter en edge routing. De nieuwe productlijn consolideert alle functies van meerdere PINs met een vergaand schaalbare universele spine, voor het verbeteren van storage en edge router topologieën. De 7504R, 7508R en de lijnkaarten zijn al beschikbaar. Het 7512R-model wordt in Q3 verwacht.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/5736483). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×