Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Kronos komt met Workforce Ready suite

 

Kronos, specialist in workforce management-oplossingen, stelt zijn cloudgebaseerde Workforce Ready suite beschikbaar voor het mkb in Nederland. De Workforce Ready suite is een workforce management-oplossing die mkb-organisaties ondersteunt op alle gebieden van personeelsmanagement, zoals het beheersen van de loonkosten, het verbeteren van de productiviteit en het naleven van wet- en regelgeving.

Met de Workforce Ready Suite van Kronos kunnen organisaties al hun hr-zaken onderbrengen op één plek, die altijd en vanaf elke locatie beschikbaar is. Hierdoor kunnen hr-processen effectiever, efficiënter en eenduidiger verlopen. De oplossing is tevens mobiel toegankelijk en maximaal beveiligd, waardoor personeelsdossiers op een veilige manier beheerd kunnen worden.

Dankzij de schaalbaarheid en de modulaire opbouw van Workforce Ready kan iedere organisatie een op maat gemaakte workforce management-oplossing samenstellen en naar behoefte extra functionaliteiten toevoegen. Workforce Ready biedt verschillende gebruiksvriendelijke functionaliteiten, zoals tijdregistratie, planning, afwezigheidsbeheer, aannemen, werkanalyse en toegangscontrole.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/4970854). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Partnerinformatie
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×