Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Taakmanagementtool Maia gaat mobiel

 

De slimme taakmanagementtool van eResult voor mkb'ers en zzp'ers Maia is vanaf nu ook geschikt voor smartphones en tablets. Maia is door een unieke combinatie van project-, taak- en tijdmanagement de ideale oplossing voor teams van één tot twintig personen.

"Onze gebruikers zijn veel onderweg. We merkten zodoende dat er een groeiende behoefte is om ook tijdens het reizen snel en eenvoudig taken, uren en resultaten in te zien. De mobiele versie van Maia is hiervoor dé oplossing. Je beheert al je activiteiten nu ook gemakkelijk vanaf je smartphone of tablet. Zo ben je altijd up-to-date." - Pier van der Kraan, directeur van eResults.

Maia is een product van eResults. Gevestigd in Utrecht, bieden zij oplossingen waarmee gebruikers hun bedrijfsvoering efficiënter kunnen inrichten om zo tijd en moeite te besparen. Eén van deze oplossingen is Maia, een unieke taak- en tijdmanagementtool gericht op kleinere teams.Maia kende sinds de introductie afgelopen mei een explosieve groei en telt inmiddels honderden gebruikers. De mobiele versie moetaan een verdere groei gaan bijdragen.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/4872429). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Partnerinformatie
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×