Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Unisys biedt diensten op Remedy-technologie BMC

 

Unisys heeft bekendgemaakt dat het zijn aanbod als leverancier van cloudgebaseerde services en oplossingen voor IT Service Management (ITSM) verder heeft uitgebreid wat betreft BMC Software's Remedy-technologie. Unisys levert zijn BMC Remedy ITSM-platform momenteel aan honderddertig klanten wereldwijd, waaronder organisaties zoals het Amerikaanse Rode Kruis.

In juni 2012 was Unisys ook al in het nieuws vanwege de lancering van zijn uitgebreide suite van cloudgebaseerde services en oplossingen voor ITSM. Met deze suite kunnen organisaties hun ondersteunende it-dienstverlening naar eindgebruikers verbeteren door het vereenvoudigen van de operationele activiteiten en daarbij tevens de kapitaal- en operationele kosten verlagen. Het nieuwe aanbod van Unisys omvat een SaaS-versie van BMC's Remedy-technologie naast tal van advies-, implementatie- en beheerdiensten.

Unisys biedt daarbij als extra voordeel een gebruiksvriendelijke self-service webportal. Via deze portal kunnen eindgebruikers door de servicecatalogus van hun organisatie navigeren en de dienstverlening prioriteren naar de ondersteunende services die ze het meest dringend nodig hebben.

In tegenstelling tot andere ITSM-oplossingen die op de markt worden aangeboden, zijn de ITSM-oplossingen van Unisys gebaseerd op een volledige, end-to-end verzameling van richtlijnen uit de internationaal erkende Information Technology Infrastructure Library (ITIL)-standaard. Dit garandeert een consistente en kwalitatief hoogwaardige dienstverlening naar eindgebruikers.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/4732818). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Partnerinformatie
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×