Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Geodan en Genetics bundelen kennis in Geonetics

 

Regionale Uitvoeringsdiensten (RUD’s) of Omgevingsdiensten voeren vanaf 1 januari 2013 taken uit op het gebied van vergunningverlening, toezicht en handhaving (VT&H). Een grote uitdaging, met als doel een betere en veiliger leefomgeving te creëren in het kader van de Wabo en de aanstaande Omgevingswet. Om hen hierbij te helpen hebben Geodan en Genetics hun kennis en ervaring gebundeld in de online VT&H-oplossing Geonetics.

Geonetics is een zaakgerichte VT&H-oplossing, die beschikt over geografische intelligentie. Die intelligentie maakt het uitvoeren van taken eenvoudiger, sneller en beter. Doordat Geonetics gebruikmaakt van positie- of adresgegevens uit bijvoorbeeld een OLO-vergunningaanvraag of calamiteitsmelding worden zo automatisch alle relevante informatiebronnen geografisch bevraagd. Uit deze bronnen toont Geonetics vervolgens alléén die informatie die nodig is voor het beoordelen van de vergunningaanvraag, de uitvoering van toezicht of de risico-analyse. Dat werkt eenvoudiger, want de software doet het zoekwerk, en beter, want geen enkele bron wordt overgeslagen.

Geonetics is een cloudoplossing. Dat betekent dat werkzaamheden altijd, overal en op elke locatie kunnen worden uitgevoerd en men snel aan de slag kan. Benieuwd wat Geonetics voor uw organisatie kan betekenen? Bezoek dan van 23 t/m 25 april hun stand (01.E021) op Overheid & ICT.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/4696801). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


Partnerinformatie
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×