Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Akamai breidt Kona Site Defender uit

 

Akamai Technologies heeft zijn Kona Site Defender-oplossing voor webbeveiliging voorzien van diverse nieuwe mogelijkheden. Deze nieuwe mogelijkheden bieden organisaties meer intelligentie, flexibiliteit en eenvoud bij het beveiligen tegen aanvallen op hun websites en webapplicaties.

De nieuwe versie van Kona Site Defender bevat upgrades voor de Web Application Firewall (WAF) en network layer controls, evenals nieuwe mogelijkheden om te controleren of websiteverzoeken afkomstig zijn van mensen (en niet van geautomatiseerde, potentieel kwaadaardige systemen). Ook de tools voor configuratie en automatisering zijn verbeterd, waarmee de oplossing sneller kan worden uitgerold en organisaties nog eerder kunnen reageren op aanvallen die voortdurend van aard veranderen.

Daarnaast heeft Akamai Application Programming Interfaces (api's) ontwikkeld en andere aanpassingen doorgevoerd in Kona Site Defender. Deze aanpassingen maken het voor managed security services providers (mssp’s) gemakkelijker om de technologie van Akamai te gebruiken. Ook is nu een betere integratie met bestaande, on-premise beveiligingstechnologie mogelijk.

Kona Site Defender is een cloudgebaseerde webbeveiligingsoplossing die altijd actief is. De oplossing is ontworpen om belangrijke online bedrijfsprocessen van organisaties te beschermen tegen aanvallen die miljoenen euro’s aan schade kunnen veroorzaken door misgelopen transacties en verminderde productiviteit, nog afgezien van de potentieel grotere gevolgen van reputatieschade. Met het Akamai Intelligent Platform als fundament, biedt deze oplossing klanten schaalbare en flexibele beveiliging tegen diverse typen aanvallen, waaronder DDoS-aanvallen en aanvallen op webapplicaties.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/4679911). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Partnerinformatie
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×