Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Managed-IT biedt Lync-oplossing voor het MKB

 

Microsoft Lync

It-dienstverlener Managed-IT kondigt een communicatie oplossing aan voor het mkb die naast een complete telefoniedienst ook gebruik willen maken van chat, videoconferencing en het delen van toepassingen via Microsoft Lync. Een goede samenwerking met hosted voice aanbieder Voipro maakt deze oplossing mogelijk.

IT-dienstverlener Managed-IT uit Nieuwegein heeft een oplossing voor het mkb ontwikkeld waarbij de online hosted voice telefooncentrale van Voipro is gekoppeld aan Microsoft Lync. Het mkb beschikken hiermee over alle functionaliteiten van een telefooncentrale, in combinatie met faciliteiten als chat, videoconference en het delen van een desktop binnen Microsoft Lync, via één hybride dienst. Managed-IT komt hiermee tegemoet aan de behoefte van bedrijven om een optimale bereikbaarheid en een betere communicatiestructuur te creëren.

De geïntegreerde totaaloplossing is volledig online en schaalbaar. Gebruikers kunnen vanaf elke locatie met internet toegang verkrijgen. Dit maakt het voor thuiswerkers en flexplekken een ideale oplossing. Gebruikers kunnen direct toegevoegd of verwijderd worden. Dat maakt het heel schaalbaar en omdat er wordt betaald naar verbruik houden bedrijven de kosten in de hand.

De oplossing is tot stand gekomen dankzij een jarenlange samenwerking tussen Managed-IT en Voipro, hosted voice aanbieder van het eerste uur. Met de hosted voice dienst Voi+ biedt Voipro alle faciliteiten van een complete telefooncentrale, maar dan online.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/4633962). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×