Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Google komt met Quickoffice update en iPad-app

 

Google Quickoffice iPad-app

Sinds de overname van Quickoffice, werkt Google eraan het voor gebruikers gemakkelijker te maken om met de oude Microsoft Office-bestanden te werken, zowel door ze te converteren naar Google Docs als door ze direct te bewerken in Quickoffice. Daarnaast is vanaf nu de Quickoffice iPad app gratis beschikbaar voor alle Apps for Business-klanten en de iPhone en Android-versies komen eraan.

Een aantal maanden geleden heeft Google Quickoffice overgenomen. Sindsdien werkt Google eraan het voor gebruikers gemakkelijker te maken om met de oude Microsoft Office-bestanden te werken, zowel door ze te converteren naar Google Docs als door ze direct te bewerken in Quickoffice. In de afgelopen maanden heeft Google Quickoffice conversietechnologie opgenomen in het proces zodat Microsoft Word-, Excel- en Powerpoint-bestanden er nog beter uitzien als gebruikers ze converteren naar Google Docs, Google Sheets en Google Slides.

Daarnaast maakt Google het eenvoudiger voor iPad-gebruikers om Microsoft Word-, Excel- en Powerpoint-bestanden te bewerken zonder conversie. Vanaf nu is de Quickoffice iPad app gratis beschikbaar voor alle Apps for Business-klanten en de iPhone en Android-versies komen eraan. Met de app kunnen gebruikers alle Office-bestanden, die ze in Google Drive hebben opgeslagen, rechtstreeks vanaf hun iPad openen en bewerken.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/4622923). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees verder


Lees ook


Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.