Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

SAP vernieuwt MDM-oplossing Afaria

 

Uitbreidingen van de oplossing voor enterprise mobility management (emm) maken onder andere een verregaande integratie van SAP Afaria binnen de organisatie mogelijk. Het stelt organisaties in staat om op een veilige manier om te gaan met bring your own device (byod).

Om in te spelen op het groeiende gebruik van zakelijke mobiele apps bevat SAP Afaria nieuwe ontwerpen voor app- en self-serviceportalen, waarmee klanten een vertrouwde ervaring kunnen creëren zoals zij gewend zijn met consumentenapps.

Meer dan twee derde van de werknemers gebruikt zijn eigen smartphone of tablet ook voor zakelijke doeleinden. Organisaties zijn daarom zowel op zoek naar traditioneel mobile device management (mdm)  als het beheren en beveiligen van de complete levenscyclus van mobile devices, apps en data.

SAP Afaria speelt in op deze mobiliteitsmanagement-behoeftes. De oplossing is onder andere gericht op het garanderen van de veiligheid van alle data die via mobile devices wordt opgeslagen en verzonden. Zo kunnen organisaties een back-up van data op afstand maken en data verwijderen op het moment dat een apparaat zoekraakt of is gestolen. Daarnaast biedt SAP Afaria de mogelijkheid om bugs te herstellen en upgrades en nieuwe software snel te verspreiden onder mobiele gebruikers.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/4619913). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×