Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Rackspace verbetert Private Cloud-software

 

Rackspace introduceert nieuwe functionaliteit van en verbeterde ondersteuning voor zijn Rackspace Private Cloud-software. Sinds de introductie van de Rackspace Private Cloud-software op basis van OpenStack in augustus 2012, is de software al duizenden keren gedownload in meer dan 125 landen. De software is inmiddels in gebruik bij Fortune 100-bedrijven, scholen, universiteiten en onderzoekscentra.

Onderdeel van deze release is dat Rackspace zijn serviceportfolio heeft uitgebreid voor de Rackspace Private Cloud. Het nieuwe ondersteuningsniveau ‘Core Software Support’ heeft nu 24x7x365 remote toegang voor elke Rackspace Private Cloud Software stack. Rackspace biedt dit nieuwe ondersteuningsniveau bovenop de bestaande Software Escalation Support. Met Core Software Support kunnen Rackspace engineers nu op afstand inloggen op de Private Cloud-omgevingen van klanten. Zo kunnen ze altijd aan de slag met zaken als installatie, configuratie, patching en troubleshooting.

Nieuwe functionaliteit van de Rackspace Private Cloud-software is onder meer schaalbare block storage die externe storage inzet als additionele opslagplaats voor een private cloud-omgeving. Dit is gebaseerd op OpenStack Cinder. Daarnaast is er object storage op basis van OpenStack Swift. Object storage stelt gebruikers in staat grote, schaalbare ‘storage resource pools’ te creëren die door de Rackspace Private Cloud-omgeving ingezet kunnen worden voor het opslaan van bestanden, maar ook server images. Tot slot zijn de Graphite- en Collectd-applicaties beschikbaar. Deze bieden betere monitoring- en waarschuwingsmogelijkheden voor private cloud-omgevingen.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/4610813). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×