Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Western Digital ziet brood in personal cloud

Western Digital introduceert de personal cloud WD MyBook Live-netwerkstations en WD2go-apps. Deze maken het voor de consument gemakkelijk om alle mogelijke bestanden te benaderen en te delen vanaf een pc, Mac, tablet of smartphone, zonder maandelijkse abonnementskosten, zonder beveiligingsperikelen.

 Western Digital, specialist op het gebied van externe opslagoplossingen, heeft twee mobiele apps – WD 2go en WD 2go Pro – geïntroduceerd waarmee een My Book Live-opslagoplossing in een personal cloud mogelijk wordt. Door een WD My Book Live-station aan te sluiten op het thuisnetwerk creëert de gebruiker gedeelde opslagcapaciteit waar hij of zij zowel thuis als van buitenaf toegang toe heeft. Elke computer kan op een veilige manier toegang krijgen tot de My Book Live via www.WD2go.com. WD 2go is een app om ook met mobiele apparatuur toegang te kunnen krijgen tot de bestanden die op het station zijn opgeslagen, bijvoorbeeld met een iPad, iPhone, iPod touch of Android-toestel.

De WD 2go-apps sluiten aan op de visie van WD om digitale content veilig te kunnen opslaan en te gebruiken op alle mogelijke schermen, thuis en onderweg. De app ondersteunt media en bestanden in diverse formats, zowel voor het streamen van films en muziek als het werken met bijvoorbeeld Microsoft Office-documenten.

De WD My Book Live biedt niet alleen externe en mobiele toegang tot the personal cloud, maar beschikt ook over een ingebouwde mediaserver voor het streamen van muziek, foto’s en films naar alle dlna-gecertificeerde multimedia-apparatuur, zoals een WD TV Live-netwerkmediaspeler, blu-ray disc-speler, Xbox 360, PlayStation 3 of tv.

My Book Live Personal Cloud Storage is verkrijgbaar met een capaciteit van 1 TB, 2 TB en 3 TB, en is compatibel met Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Mac OS X Leopard, Snow Leopard en Lion, evenals met apparatuur die DLNA/UPnP aankan.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.