Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

iBOLT Business Integration Suite

Magic Software Enterprises, leverancier van applicatieplatform-, bedrijfs- en procesintegratieoplossingen, heeft aangekondigd dat het een nieuwe versie van de bedrijfsintegratiesuite iBOLT Special Edition for Salesforce.com op de markt brengt. De nieuwe versie van de codevrije en hardwarevrije bedrijfsintegratiesuite van Magic Software bevat een nieuwe SDK-adapter, Salesforce.com replicator, Lotus Notes-applicatie DB-connectiviteit en de iBOLT bedrijfsintegratiesuite.

iBOLT's nieuw Salesforce.com Replicator helpt bedrijven, die gebruik maken van externe applicaties en Software-as-a-Service (SaaS), bij het beter beoordelen van hun eigendom en de veiligheid van hun informatie door on-site te repliceren en door in het proces de mogelijkheid te verbeteren om Business Intelligence (BI)-systemen toe te passen op die gegevens.

Naast iBOLT for Salesforce.com biedt iBOLT Special Editions voor SAP, Oracle JD Edwards en IBM i, waarmee het een uitgebreid wereldwijde partnercommunity creeert van system integrators, VAR's en eindgebruikers. iBOLT wordt thans ingezet om meerdere bedrijfsapplicaties te integreren, in honderden projecten bij toonaangevende wereldwijde bedrijven.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.