Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Magic Software introduceert uniPaaS

 

Magic Software Enterprises, leverancier van een ontwikkelplatform en integratie software, brengt het uniPaaS applicatieplatform in de Benelux op de markt. Het is de volgende generatie in de eDeveloper reeks en stelt ontwikkelaars in staat snel en eenvoudig te ontwikkelen en te implementeren zodat software ontwikkeling kan bijdragen aan optimalisatie van het bedrijfsproces.

uniPaaS is volgens Magic Software het eerste gecentraliseerde Rich Internet Application (RIA) en Software-as-a-Service (SaaS) applicatieontwikkelplatform. Beide toevoegingen ten opzichte van eDeveloper V10 zijn beschikbaar zonder dat herschrijven van eDeveloper V10 logica noodzakelijk is. Migratie vanuit eDeveloper V10 naar dit nieuwe platform wordt hierdoor eenvoudiger. Tevens is er voor de verschillende implementatiemogelijkheden slechts één enkele code nodig, en heeft de gebruiker de keuze om zijn applicatie aan te bieden in de vorm die voor hem het gunstigst is. Hij kan kiezen uit een normale client/server toepassing, cloud based computing en als Software-as-a-Service-toepassing, zowel via intra/extra net als via het web.

Doordat uniPaaS gebruik maakt van een enkel ontwikkelmodel en automatisch alle cliënt/server partitionering afhandelt, wordt er volgens de leverancier bij de ontwikkeling en installatie op tijd en kosten bespaard. Als de ontwikkeling al klaar is, in bijvoorbeeld Full Client-modus, dan kan er volgens de leverancier zonder verlies van de initiële investering overgeschakeld worden naar RIA en SaaS scenarios.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2659078). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×