Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Product: SaaS voor Security en Compliance

 

Qualys annonceert de QualysGuard Security and Compliance Suite, een reeks van SaaS-producten om de operationele uitdagingen en kosten die samenhangen met de beveiliging van it-infrastructuren in de hand te houden Ook houden de oplossingen rekening met de scherper wordende regelgeving.

De QualysGuard Security and Compliance Suite bestaat uit een aantal elementen, die elk als service worden geleverd zonder dat nieuwe software hoeft te worden geïnstalleerd of een infrastructuur te worden onderhouden.

De nieuwe SaaS compliance oplossing QualysGuard Policy Compliance 1.0 helpt organisaties voor audits te slagen en compliance aan corporate security policies en wet- en regelgeving te documenteren. QualysGuard Vulnerability Management spoort alle apparatuur en applicaties in het netwerk op, terwijl het de kwetsbaarheden in het netwerk identificeert en verhelpt. QualysGuard PCI Compliance zorgt voor stroomlijning van het PCI compliance proces en voorziet kleine en middelgrote bedrijven van scanning en verslaglegging op enterprise niveau.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2468023). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×