Managed hosting door True

Product: SAP Business ByDesign online

SAP Nederland introduceert de nieuwste online bedrijfssoftwareoplossing voor het Nederlandse middenbedrijf, SAP Business ByDesign. Deze oplossing geeft middelgrote bedrijven de mogelijkheid om hun complete bedrijfsprocessen volledig online te ondersteunen.

 SAP richt zich met de nieuwe dienst SAP Business ByDesign specifiek op middelgrote, groeiende organisaties die over het algemeen nog niet hebben geïnvesteerd in geïntegreerde zakelijke ict-oplossingen. Deze bedrijven kunnen in de SAP portal het product online samenstellen naar hun eigen specifieke wensen, waarna zij het product een periode kunnen gebruiken en aanpassingen kunnen maken zodat het product precies aansluit op hun bedrijfsvoering. Na deze proefperiode, wanneer het bedrijf de software heeft ingericht, worden de kosten voor gebruik bepaald naar aanleiding van het aantal gebruikers.

Complete on-demand oplossing

Het fundamentele verschil met andere oplossingen voor deze markt is dat SAP Business ByDesign een volledige on-demand oplossing is. Het zorgt voor een vermindering in kosten voor gebruikerstrainingen, hardware investeringen, onderhoudsservices, ondersteuning en vaste it-werknemers. Daarnaast kenmerkt SAP Business ByDesign zich door een korte implementatieperiode, waardoor het snel inzetbaar is en een korte terugverdientijd wordt gegarandeerd.

SAP Business ByDesign is gebouwd op het SAP NetWeaver platform en maakt gebruik van een enterprise servicegeoriënteerde architectuur (eSOA). Dit geeft Business ByDesign een hoge mate van flexibiliteit en het kan zich zo efficiënt aanpassen aan de zakelijke processen en de alsmaar veranderende marktvraag. SAP Business ByDesign is een complementaire toevoeging aan de bestaande SAP portfolio voor het midden- en kleinbedrijf met SAP Business One en SAP Business All-In-One .

De dienst wordt in eerste instantie door SAP zelf aangeboden. In de loop van 2008 zullen ook lokale partners onderdeel worden van het business model.
http://www.sap.nl

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.