Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Qlik introduceert Qlik Sense Enterprise 3.0

 

Qlik introduceert Qlik Sense Enterprise 3.0

Qlik, specialist in visual analytics, kondigt een nieuwe versie van Qlik Sense aan: Qlik Sense Enterprise 3.0. Dit is een bedrijfsklare oplossing die governance-mogelijkheden combineert met de beste functionaliteiten voor het visualiseren en voorbereiden van data. Organisaties kunnen nu diepe en brede functionaliteiten met één platform ondersteuning bieden aan een divers scala aan bi-toepassingen.

Qlik Sense Enterprise 3.0 biedt ict-afdelingen nieuwe beheermogelijkheden voor auditing, configuratie en governance binnen grootschalige implementaties en uiteenlopende geografische regio’s. Developers krijgen de beschikking over een nieuwe centrale programmeeromgeving waarin alle functionaliteiten van het Qlik Analytics Platform eenvoudiger inzetbaar zijn voor online mash-ups, applicaties op maat, uitbreidingen en widgets. Dit biedt hen nieuwe mogelijkheden om objecten te ontwerpen en toe te voegen aan datagestuurde applicaties.

Qlik Sense biedt ondersteuning op maat voor alle gebruikers, groepen, organisaties en ontwikkelaars, waarbij de betrouwbaarheid, beveiliging en governance vanuit it-perspectief behouden blijven. Bedrijven kunnen zo sneller uitgroeien tot flexibele, ‘data-driven’ ondernemingen die beter in staat zijn om nieuwe kansen te identificeren en te benutten. 

De nieuwe versie van het business intelligence (bi) en visual analytics platform is in juni 2016 beschikbaar en wordt ondersteund door de gepatenteerde QIX Associative Indexing Engine. 

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/5760929). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×