Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Sogeti lanceert Intelligent Kickstart

 

Sogeti komt met Intelligent Kickstart. Met deze business intelligence-oplossing krijgen organisaties binnen een week relevante inzichten uit in- en/of externe databronnen die tot voor kort niet beschikbaar waren. Deze nieuwe dienstverlening voorziet in de groeiende vraag naar snel inzicht in de laatste stand van zaken uit beschikbare data.

Uit een online Nederlands onderzoek naar business intelligence van Sogeti blijkt dat het snel verkrijgen van de juiste inzichten uit in- en externe databronnen één van de grootste uitdagingen van organisaties is. Verder beschikken bedrijven niet altijd over passende bi- en analytics-tools om de juiste informatie boven tafel te krijgen.

Sogeti Intelligent Kickstart voorziet in tooling die het beste past bij de organisatie. Daarvoor doet de it-dienstverlener onder andere een beroep op vooraanstaande technologieën van Microsoft, IBM, Oracle, Informatica, SAP Business Objects en Qlikview. De Intelligent Kickstart levert visuele inzichten op die naadloos aansluiten op de specifieke informatiebehoefte van organisaties.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/4933584). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×