Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

QlikView- komt met app LoanOwl

 

QlikTech kondigt de beschikbaarheid aan van LoanOwl, een applicatie die speciaal is ontwikkeld voor de financiële sector. Deze applicatie, gebouwd op het QlikView Business Discovery platform, is ontwikkeld door IPC Global, een QlikView Elite Solution Provider, en is wereldwijd beschikbaar via de online marktplaats QlikMarket.

LoanOwl van QlikTech biedt financiële dienstverleners binnen één app volledig inzicht in omzet, uitgaven, risk en compliance rondom het verstrekking- en acceptatieproces van persoonlijke leningen. Banken, verzekeraars en andere financiële instellingen kunnen LoanOwl inzetten om snelle en onderbouwde beslissingen te nemen en het verwerkingsproces van consumptief krediet te optimaliseren. Dat kan onder meer door het monitoren van alle details aangaande een krediet en het aanvraagproces op basis van polissen en richtlijnen.

Bovendien helpt LoanOwl het management van financiële organisaties bij het monitoren van medewerkerprestaties, gebaseerd op verschillende bedrijfsspecifieke criteria. LoanOwl draagt hiermee niet alleen bij aan alle aspecten van de verstrekking en acceptatie van persoonlijke kredieten, maar ook aan ondersteunende afdelingen zoals sales, operations en risk & compliance.


Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/4771970). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×