Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Zebra printer voor productie en logistiek

Zebra Technologies heeft de introductie van de 105SLPlus-printer aangekondigd. Deze jongste aanvulling op Zebra’s brede scala van industriële printers biedt voordelige, betrouwbare en hoogwaardige resultaten en is ontworpen voor continu gebruik. De printer heeft volgens de leverancier alles in huis voor snel, probleemloos en kosteneffectief gebruik in productieomgevingen, transport en logistiek.

De 105SLPlus van Zebra Technologies heeft een robuust afdrukmechanisme in een duurzame, volledig metalen behuizing en leent zich bijgevolg bij uitstek voor gebruik onder zware omstandigheden, zoals in ruimten met stof of andere deeltjes in de lucht. Dit vertaalt zich in maximale beschikbaarheid en een verhoogde productiviteit van productie- en verpakkingslijnen.

De diverse opties voor aansluiting, via ethernet, usb, parallel en serieel, betekent dat de 105SLPlus in een handomdraai is opgenomen in bestaande bedrijfsnetwerken. En dankzij de draadloze verbinding met ZebraNet b/g Print Server is verplaatsing mogelijk zonder de noodzaak van herbekabeling. Met de duurzame 105SLPlus kunnen organisaties hun efficiency vergroten in uiteenlopende verticale markten en toepassingen, zoals:
- productie: etikettering van producten, verpakkingen en ontvangen goederen
- transport en logistiek: etikettering voor verzending en naleving
- overheid: etikettering voor tracering van activa en naleving.

Via technologieën zoals streepjescodering, rfid, gps en sensoren maakt Zebra digitaal wat fysiek is, zodat bedrijfsmiddelen, mensen en transacties beter tot uitdrukking komen. Door bedrijven meer inzicht in hun waardeketen te geven met behulp van realtime gegevens over hun middelen, mensen en transacties, helpt Zebra hen naar eigen zeggen om verbeteringen door te voeren in hun operationele prestaties en intern nieuwe ideeën op te doen voor innovatie.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.