Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

QlikView geïntegreerd in Cloudera en Teradata

 

QlikVieuw

QlikTech kondigt partnerships aan met big data-specialisten Cloudera en Teradata. Onlangs lanceerde QlikTech QlikView Direct Discovery voor directe toegang tot big data-bronnen. Dankzij de nieuwe partnerships is Direct Discovery nu volledig geïntegreerd met het Teradata Integrated Data Warehouse en Cloudera’s Impala voor Hadoop.

Dankzij het associatieve vermogen van QlikView kunnen gebruikers nu verbanden leggen tussen big data-bronnen en in-memory geladen data, zonder de data uit Teradata en Hadoop in-memory te hoeven laden. Met Direct Discovery hebben zakelijke gebruikers direct toegang tot de data in Hadoop en Teradata waardoor zij diepere analyses kunnen uitvoeren en deze bovendien kunnen combineren voor diepgaande analyses.

Gebruikers kunnen navigeren door de big data-bronnen en worden niet beperkt door een vooraf gedefinieerd pad van vragen. Dankzij de integratie met Cloudera en Teradata kunnen QlikView-gebruikers nu optimaal gebruik maken van de voordelen van big data, zonder afstand te doen van de voordelen van business discovery.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/4615260). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Partnerinformatie
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×