Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Quest Software introduceert vRanger 5.2

Quest Software lanceert Quest vRanger 5.2. De software versnelt en simplificeert VMware back-up, kopie en herstel terwijl het de opslageisen significant vermindert. Ook biedt deze update de betrouwbaarheid en schaalbaarheid die nodig zijn voor high-performance databeveiliging aangezien virtuele infrastructuren groeien op termijn.

Nieuwe belangrijke verbeteringen van Quest vRanger 5.2 zijn de volledige ondersteuning van VMware ESX en ESXi waarmee een breed scala aan back-up en herstelmogelijkheden voor VMware’s virtuele infrastructuur mogelijk worden gemaakt, evenals VMware HotAdd-ondersteuning voor het behalen van hogere snelheden bij het maken van netwerk back-ups van ESXi. vRanger kan nu ook als low-resource toepassing gebruikt worden wanneer ESXi virtuele machinegegevens gekopieerd worden. vRanger’s aangevraagd patent op de active block mapping-technologie en de ondersteuning van VMware’s aangepaste block tracking vStorage API vermindert drastisch de hoeveelheid van back-up verkeer en opslageisen.

Door taken parallel uit te voeren kan vRanger back-ups en herstelwerkzaamheden in een fractie van tijd voltooien vergeleken met vergelijkbare producten die single-threaded processing gebruiken, terwijl de dynamische bron ervoor zorgt dat deze handeling geen invloed heeft op de prestaties van andere gevirtualiseerde applicaties, aldus de ontwikkelaar. In tegenstelling tot vergelijkbare producten die altijd indexing software van derden nodig hebben om VM-kopieën in kaart te brengen die vaak verborgen zijn in grote opslagplaatsen, biedt vRanger een geïntegreerde catalogus die beheerders in staat stelt om snel VM- en individuele bestandback-ups te lokaliseren, zegt Quest Software. vRanger levert een hands-free herstelervaring, automatische planning en uitvoering van taken en het alarmeren van beheerders wanneer VM’s klaar zijn voor gebruik.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.