Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

SAP Business One versie 8.81 beschikbaar

SAP heeft SAP Business One 8.81, de nieuwste versie van de totaaloplossing van SAP voor kleine en middelgrote ondernemingen, wereldwijd vrijgegeven. Gedurende de afgelopen pilot-periode zijn meer dan tweehonderd klanten gemigreerd naar SAP Business One versie 8.81.

SAP Business One versie 8.81 maakt onderdeel uit van de SAP Business One Roadmap en de planning van toekomstige releases. De productstrategie van SAP stelt klanten in staat om via eenvoudige upgrades steeds te beschikken over de nieuwste functionaliteiten en allernieuwste innovaties zoals dashboards, widgets en de iPhone/iPad-applicatie.

SAP Business One versie 8.81 biedt daarnaast een breed scala aan nieuwe functies, zoals een nieuwe geavanceerde btw-code bepaling, een uitgebreidere kostenadministratie en een nieuwe inkoopoffertemodule inclusief een uitgebreide leveranciersbeoordelingsrapportage.

Om de kosten van het onderhoud van de applicatie verder te reduceren, heeft SAP nieuwe tools ontwikkeld. Deze tools maken het mogelijk om het onderhoud en de support van SAP Business One eenvoudiger en effectiever te laten verlopen door een nauwere samenwerking tussen de klant, SAP en de SAP Channel partner, zo meldt de leverancier.

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.