Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

BI voor niet-technische gebruiker

Information Builders, ontwikkelaar van business intelligence- en integratiesoftware, presenteert zijn vernieuwde rapportageoplossing WebFocus InfoAssist voor de niet-technische gebruiker binnen een organisatie. De toepassing geeft gebruikers op eenvoudige wijze toegang tot een krachtige query-, rapportage- en analysetool die het mogelijk maakt sneller beslissingen te nemen op uitvoerend en strategisch niveau.

De toepassing is gebaseerd op AJAX-technologie en biedt de vertrouwdheid van een Microsoft Office gebruikersinterface. Gebruikers vanuit de gehele organisatie hebben via het intranet toegang tot deze interactieve webapplicatie en zijn niet afhankelijk van lokaal geïnstalleerde software.

InfoAssist van Information Builders volgens de ontwikkelaar de eerste business intelligence tool voor thin clients die in één interface de functionaliteit van een Windows-applicatie combineert met ad hoc query, rapportdesign en cube browsing. De oplossing versterkt de kracht van het huidige WebFocus Managed Reporting door niet-technische gebruikers te voorzien van geavanceerde, simpel in gebruik, op maat gemaakte rapportagemogelijkheden.

Medewerkers zijn voor geavanceerde rapportages niet langer afhankelijk van it'ers, maar hebben met InfoAssist zelf toegang tot alle functionaliteit om eenvoudig de meest complexe rapportages en analyses te creëren. InfoAssist ondersteunt naast alle (niet) relationele databases ook alle OLAP-bronnen en multidimensionale databases, inclusief SAP Business Information Warehouse, Oracle Hyperion Essbase en Microsoft Analysis Services.

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.