Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Everest Aquima als .Net oplossing

 

Everest, aanbieder van consultancy en softwareoplossingen, introduceert de Aquima Business Engineering Suite als .Net oplossing. Met Aquima kunnen kennisintensieve bedrijfsprocessen en taken eenvoudig geautomatiseerd worden, waardoor business experts in staat zijn bedrijfskritieke software zelf te modelleren, specificeren en beheren.

Met Aquima van Everest hoeven applicaties niet langer door it-programmeurs te worden gecodeerd, maar kunnen functioneel beschreven en gemodelleerd worden. Hierdoor wordt een brug geslagen tussen business en it. De business houdt zich bezig met de inhoudelijke functionaliteit van de applicaties, waardoor it zich volledig kan richten op de technische implementatie. Wijzigingen en nieuwe functionaliteiten kunnen zo onmiddellijk worden doorgevoerd, waardoor een korte time-to-market ontstaat. Het specificeren en modelleren van processen, regelgeving, productparameters en documenten gebeurt in een op Microsoft Office 2007 gebaseerde user interface.

Aquima is beschikbaar voor zowel het J2EE als het .NET platform en gebaseerd op open XML-technologie, waardoor de oplossing schaalbaar en platformonafhankelijk is. Het pakket biedt de mogelijkheid om éénzelfde model en applicatie uit te rollen over verschillende kanalen (internet, intranet, PDA), eventueel met een variabele opmaak in verschillende talen. De ondersteuning van specialisatie en versiebeheer maakt het mogelijk om nieuwe functionaliteiten beschikbaar te maken, waarbij opnieuw gebruik gemaakt kan worden van reeds bestaande elementen.

Bedrijven die gebruik maken van het op J2EE gebaseerde Everest Framework kunnen eenvoudig overstappen op de Aquima Suite. Zij krijgen hiermee meer functionaliteit, een hogere ontwikkelsnelheid en betere integratiemogelijkheden.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2738370). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×