Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

KPI's meten en delen met Mirror42 OnDemand

Het Nederlandse softwarebedrijf Mirror42 introduceert Mirror42 OnDemand. Mirror42 OnDemand is een hosted oplossing waarmee ict-organisaties hun key performance indicatoren (kpi's) kunnen meten en delen. Bovendien kunnen zij de prestaties van de eigen ict-organisatie vergelijken met die van andere bedrijven.

Het in Amsterdam gevestigde Mirror42 heeft Mirror42 OnDemand op de markt gebracht, een pakket om kpi's te meten, te delen en prestaties te vergelijken. De prijs is afhankelijk van het aantal gemeten kpi's en het aantal gebruikers. Met het basisabonnement van 750 euro per maand kunnen bedrijven 15 veelgebruikte kpi's meten, delen en vergelijken. Bedrijven kunnen eenvoudig extra gebruikers of kpi's toevoegen. De oplossing is platformonafhankelijk en te koppelen aan alle gangbare servicemanagementsoftware.
Mirror42 heeft ruim 50 klanten in 15 landen en is oprichter van de gemeenschap www.kpilibrary.com, waar mensen hun kennis en ervaring met kpi's delen. De gemeenschap heeft op dit moment meer dan 35.000 geregistreerde gebruikers.

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.