Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Oracle Enterprise Performance Management System

 

Oracle komt met Oracle Enterprise Performance Management (epm) System. Deze geïntegreerde suite van epm-oplossingen ondersteunt strategische, financiële en operationele managementprocessen. Zo kunnen organisaties bedrijfsbreed bedrijfsprocessen optimaliseren en ‘management excellence' bereiken.

Oracle's Enterprise Performance Management (epm) System is een stap in de integratie van Hyperions performance management-applicaties en business intelligence (bi)-technologie met Oracle Fusion Middleware, waaronder Oracle's BI foundation en andere Oracle-applicaties. De suite kan zowel ‘gehost' gebruikt worden (on demand) of geïnstalleerd binnen de eigen organisatie (on premise).

Oracle EPM System bevat een aantal innovaties en mogelijkheden die beter inzicht geven in de business en beter ondersteunen bij het nemen van beslissingen. De suite is uitgebreid met Oracle Hyperion Profitability and Cost Management. Hiermee krijgen organisaties inzicht in kosten en winstgevendheid over alle lines of business. Hierdoor kan er sneller geanticipeerd worden op veranderingen.

Naast deze nieuwe module zijn er diverse verbeteringen en uitbreidingen doorgevoerd, waaronder verdere integratie met Oracle E-Business Suite en Oracle Fusion Middleware, inclusief Oracle's data integration, business process management en identity management-technologieën. Daarnaast zorgt Essbase Studio, een nieuwe wizard-gestuurde ontwikkelomgeving voor Oracle Essbase, voor het eenvoudiger creëren, implementeren en beheren van applicaties. De nieuwe Calculation Manager biedt een grafische tool voor het ontwikkelen, valideren en administreren van business rules voor de verschillende applicaties voor planning en financiële consolidatie.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2646958). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×