Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Information Builders breidt WebFocus uit

 

Information Builders, ontwikkelaar van business intelligence- en integratiesoftware, introduceert WebFocus RStat. Deze toepassing geeft specialisten, zoals data miners, bi-ontwikkelaars en analisten, een bi-platform waarin ze samen voorspellende applicaties kunnen ontwikkelen voor operationele medewerkers.

Data mining en voorspellende analyses werden tot nu toe vaak geweerd uit algemeen gangbare bi-applicaties. De voorspellingsanalyses werden eenmalig ingezet, waarbij een enkele specialist de gegevens analyseerde en zijn bevindingen rapporteerde. Analyses sloten daardoor slechts zelden aan op de planning van dagelijkse werkzaamheden. Met WebFocus RStat biedt Information Builders organisaties nu de mogelijkheid om historische data eenvoudig in te zetten voor inschattingen voor de toekomst, met behulp van één softwaresuite.

WebFocus RStat biedt gebruikers een geïntegreerde, intuïtieve gebruikersinterface in Developer Studio om de meest gebruikte statistische en data mining modellen in te kunnen zetten. Ontwikkelaars kunnen te analyseren data vanuit elke bron naar Developer Studio exporteren om de gegevens te transformeren, manipuleren en modelleren zodat eindgebruikers met één druk op de knop scores kunnen genereren en voorspellingen kunnen doen. Deze voorspellende waarden en scores kunnen in een WebFocus rapport naar keuze worden opgenomen.

Gebruikers kunnen zo hun ingevingen en expertise op basis van statistische gegevens toetsen om gefundeerde beslissingen te nemen. Daarnaast is WebFocus RStat via scripts en open bronnen gemakkelijk aan te sluiten op verschillende, door experts en wetenschappers ontwikkelde, pakketten zodat ook zeer complexe analyses en toepassingen uitgevoerd kunnen worden.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2629758). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×