Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Product: Oracle verbetert integratie BI-toepassingen

 

Oracle verhoogt de integratiemogelijkheden van de Oracle Business Intelligence (BI) applicaties met Oracle E-Business Suite R12. Daarnaast is de ondersteuning voor de bi-applicaties Hyperion Essbase en Oracle Business Intelligence Suite Enterprise Edition Plus verder versterkt. Door deze verbeteringen rondom BI kunnen gebruikers hun bestaande applicaties doeltreffender inzetten en meer inzicht krijgen in de data in de verschillende bronsystemen.

Met de introductie van E-Business Suite R12 biedt Oracle meerwaarde op bestaande erp- en crm-applicaties. Dankzij de verbeterde integratie is het voor organisaties eenvoudiger om bi-functionaliteit aan hun bestaande erp- en crm-omgevingen toe te voegen. Oracle BI bevat ingebouwde en aanvullende mogelijkheden voor financiën, human capital management, order management & fulfillment en supply chain-modules voor Oracle E-business Suite R12. De eerdere versies van E-Business Suite werden al ondersteund door Oracle BI-applicaties.

De verbeterde ondersteuning voor business intelligence bij gebruik voor Oracle E-Business Suite en Hyperion Essbase zorgt er volgens Oracle voor dat gebruikers de kosten voor applicatie-integratie kunnen verlagen en tegelijkertijd de capaciteit van hun bestaande producten kunnen vergroten. Met Oracle BI Suite EE Plus, Oracle BI applicaties en Hyperion Essbase probeert de softwarebouwer de waarde van bestaande erp- en crm-applicaties te vergroten.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2453341). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×