Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Product: Avanade Fraud Detection System

 

Avanade presenteert Fraud Detection System (FDS). Deze oplossing helpt bedrijven om mogelijk frauduleuze scenario's te ontdekken en beveiligt tegen malafide praktijken. Het voorziet vooral in een behoefte van banken. Die zijn al langer op zoek naar een systeem voor interne beveiliging dat mogelijke gevallen van fraude opspoort.

Fraud Detection System van internationaal consultancybureau voor it-oplossingen Avanade biedt meer efficiëntie bij banken en maakt het eenvoudiger om gedetailleerde onderzoeken te implementeren. Dit resulteert in een betrouwbaarder imago van de bank. De meeste banken hebben al oplossingen voor het intern monitoren van de efficiëntie van de medewerkers, maar ze kunnen fraude niet altijd snel herkennen vanwege complexe verbanden.

FDS is een geïntegreerd knowledge based systeem, gebaseerd op Microsoft- en Avanade-technologie, volgens het service oriented architecture-model (soa). Het draait om een continu proces van laden en updaten van interne informatie. Het FDS-systeem volgt mogelijk criminele zaken, via vooraf gedefinieerde regels die zijn ontwikkeld voor specifieke onderzoeken. Voorbeelden zijn: eenmalige fraude op een persoonlijke bankrekening, constante fraude op een persoonlijke bankrekening, fraude bij meerdere bankrekeningen, et cetera.

Het detectiesysteem ontdekt de individuele gevallen van fraude in de enorme hoeveelheid data door relaties tussen de transacties te leggen volgens gedragsmodellen. Deze worden weer getest op specifieke onderzoeksfactoren. Dit gebeurt allemaal tegelijkertijd door middel van high performance grid-technologie.
http://www.avanade.nl

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2362671). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×