Managed hosting door True

Product: IBM Dashboard Accelerator vernieuwd

IBM kondigt een nieuwe softwarefunctionaliteit in Dashboard Accelerator aan, die Performance Management-informatie mogelijk maakt. Met de nieuwe functionaliteit helpt IBM meer medewerkers sneller en beter geïnformeerde beslissingen te nemen.

De nieuwe functionaliteit van de IBM Dashboard Accelerator-software helpt organisaties bedrijfsdata te onttrekken en deze te presenteren in nieuwe, andere en meer betekenisvolle contexten via hun IBM WebSphere Portal-toepassingen. De nieuwe functionaliteit heet Cognos ‘builder', omdat gegevens worden gehaald uit rapporten die zijn gegenereerd met Cognos 8 Business Intelligence (BI). Cognos 8 BI biedt complete analysefunctionaliteit op basis van één servicegeoriënteerde architectuur. Deze oplossing helpt bedrijven rapporten, gebaseerd op data afkomstig uit alle databronnen van de organisatie, te maken, delen en gebruiken.

Dashboards bouwen

IBM Dashboard Accelerator is een betrekkelijk nieuwe softwaretool van IBM voor het snel bouwen van dashboards. Een dashboard brengt op een intuïtieve manier informatie in beeld die is afgestemd op een specifieke rol of een specifiek gezichtspunt. Een portaal is een technologie om externe en interne websites met gepersonaliseerde informatie, applicaties en processen te bieden.

Vanwege het gebruik van verschillende databronnen en de inefficiënte, tijdrovende processen die nodig zijn om data te veranderen in bruikbare informatie, richten steeds meer bedrijven zich op dashboards. De nieuwe ‘builder'-functionaliteit van IBM Dashboard Accelerator zal miljoenen klanten die gebruikmaken van WebSphere Portal in staat stellen om te profiteren van samengestelde toepassingen, die de content van Cognos combineren met andere applicaties en ‘feeds', tegen lagere kosten.
http://www.ibm.com

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.