Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Siemon komt met 40/100Gb/s-glasvezelkabel

Siemon introduceert zijn 40/100Gb/s-glasvezelbekabelingsoplossingen, die een snel, eenvoudig en voordelig upgradepad van 10Gb/s- naar 40- of 100Gb/s-applicaties bieden. Het uitgebreide assortiment heeft tal van patchcorden waarmee klanten hun bestaande plug-and-play-behuizingen en trunks van Siemon kunnen onderhouden en volledig kunnen benutten voor geavanceerde 40/100Gb/s-prestaties in netwerk-, server- en opslagapplicaties.

MTP-backbonetrunkbekabeling kan aan actieve apparatuur worden gekoppeld via de Quick-Pack of ultra-high-density Lightstack MTP-adapterplaten van Siemon die 'pass-through'-connectiviteit met de glasvezelbehuizingen van Siemon bieden. Hiertoe beschikken de nieuwe 40/100Gb/s-glasvezelbekabelingsoplossingen over conversiekabels die twee 12-fibre MTP-connectoren overzetten naar drie 8-fibre MTP-connectoren, waardoor de 12-fibre MTP-backbonetrunks voor de volle 100 procent kunnen worden gebruikt.

De nieuwe 40/100Gb/s-glasvezelbekabelingsoplossingen hebben ook enkelvoudige MTP-jumpers, conversiekabels die twee 12-fibre MTP's omzetten naar één 24-fibre MTP voor gebruik met huidige 100Gb/s-channels op basis van twintig glasvezels, en LC-to-MTP vier x 10G hybride kabels die één MTP omzetten naar vier duplex LC-connectoren voor gebruik met 40Gb/s-applicaties op basis van aggregatie van meerdere 10Gb/s-poorten.

Klanten die willen upgraden van 10Gb/s naar 40- en 100Gb/s-applicaties, kunnen bestaande MTP-to-LC modules van Siemon eenvoudig vervangen door de MTP-adapterplaten en vervolgens de 40/100Gb/s-patchcorden kiezen die voor hun applicatie het meest geschikt zijn. De kabels zijn gemaakt van Siemon's Razorcore-kabels met een kleinere diameter, waardoor verbindingen beter toegankelijk zijn en er minder congestie is in horizontale kabelgoten. Dit heeft een gunstige invloed op de luchtstroming rond de apparatuur.

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.