Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

K&H komt met nieuwe CPU's van Mitsubishi

 

Met de nieuwe system QnUDV cpu’s van Mitsubishi Electric, die door Konig & Hartman op de markt wordt gebracht, is het mogelijk om besturingen sneller en eenvoudiger tegen lagere kosten uit te voeren. De gebruiker heeft de keuze om verschillende plc’s of pc’s in één systeem te combineren. Door toevoeging van dit nieuwe systeem aan het assortiment van technologiebedrijf Koning & Hartman wordt een totaaloplossing geboden.

De nieuwe Mitsubishi QnUDV cpu’s zijn compatibel met de voorgaande generaties cpu’s, zoals de QnH en QnUDEH. De ingebouwde Ethernet interface en snelle usb-programmeerpoort blijven, er worden enkel nieuwe functionaliteiten toegevoegd. Dit zorgt voor een verbeterd product dat makkelijk te bedienen blijft.

Ten opzichte van de oudere systemen van Mitsubishi Electric is de verwerkingssnelheid per logische instructie gereduceerd tot 1,5 nanoseconde en de interruptie verwerking van de cpu kan worden ingesteld per 100µs. Dit maakt het mogelijk om het geheugen uit te breiden met een standaard sd-memory kaart. Vanwege deze functionaliteiten werkt het systeem sneller zonder dat er hogere kosten aan verbonden zijn.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/4791010). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×