Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

K&H brengt Mitsubishi PLC's op de markt

 

De nieuwe FX3GE van Mitsubishi Electric is toegevoegd aan het portfolio van Koning & Hartman in compact programmable logic controllers (plc’s). Deze slimme besturing biedt alle voordelen van de succesvolle FX3GE besturing en is volgens K&H bij uitstek geschikt voor machinebesturingen.

Door de ingebouwde Ethernetcommunicatie kan de Mitsubishi FX3GE eenvoudig en direct aan een HMI- of SCADA-applicatie gekoppeld worden. Dit maakt het heel eenvoudig om de besturing op afstand te bedienen of de functionaliteit (on-line) te beïnvloeden. Standaard beschikt de FX3G(E) over een groot geheugen van 32k stappen EEPROM met een verwerkingssnelheid van 0. 21 sec/logische instructie.

Met de grote beschikbaarheid van i/o-modulen en koppelingen naar alle belangrijke netwerken zijn de mogelijkheden van de nieuwe plc’s eindeloos. De FX3GE is met name geschikt voor applicaties in de toegangstechniek, tuinbouwapplicaties, verpakkingsapplicaties, doseer- en weegsystemen, generatoren, koelinstallaties en pompinstallaties. De nieuwe FX3GE is in twee verschillende versies te krijgen.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/4732180). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Partnerinformatie
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×