Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Aruba Networks komt met Aruba WorkSpace

 

Aruba Networks kondigt Aruba WorkSpace aan, een nieuw onderdeel van het ClearPass Access Management System. Een enkele oplossing waarmee bedrijfsgegevens kunnen worden beveiligd en helpdeskkosten voor byod worden verminderd. Met Aruba WorkSpace kan automatisch netwerkprioriteit worden toegewezen aan applicaties voor het werk. Daarnaast biedt Aruba WorkSpace ook eindgebruikersbesturing om de byod-ervaring te personaliseren.

Als alternatief voor de native apparaatbeheerfuncties biedt Aruba ClearPass integratie met de belangrijkste verkopers van mobile device management (mdm, mobiel-apparaatbeheer), zoals Airwatch, Citrix, FiberLink, JAMF Software, MobileIron en SOTI. Door deze integratie kunnen klanten met bestaande implementaties of voorkeuren van mdm-oplossingen een gecombineerde waarde realiseren van een geïntegreerd netwerkbeleid op contextbasis, introductie en beveiliging, en een volledig scala aan mdm-mogelijkheden.

Deze integratie van Aruba ClearPass en mdm-oplossingen kan kritieke beveiligingsacties voor mobiele apparaten organiseren op basis van wie de gebruikers zijn, welk apparaat ze gebruiken, waar ze zich bevinden en welke applicaties actief zijn. Zo kunnen bijvoorbeeld camera's van mobiele apparaten worden uitgeschakeld als het apparaat zich in een beveiligd of verboden gebied bevindt.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/4706359). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Partnerinformatie
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×