Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Lantronix brengt xPico Wi-Fi apparaatserver

 

De xPico Wi-Fi van Lantronix is een compacte, ingebedde en draadloze apparaatserver die gebruikers in staat stelt om seriële apparatuur op snelle en eenvoudige wijze met een draadloos netwerk te verbinden. Dit nieuwe product binnen de xPico-reeks versnelt de overstap naar draadloze toepassingen.

De belangrijkste functies en voordelen van de xPico Wi-Fi-module zijn eenvoudige implementatie en gebruik. Er is geen noodzaak van softwareontwikkeling of programmeerwerk. Het is een volledig functionele apparaatserver met een complete IP-stack en browser en biedt 256-bits AES-encryptie.
De module werkt met seriële overdrachtssnelheid tot 921 kbps en kan worden gebruikt bij temperaturen tussen de -40° en +85° C.

De compacte, energiezuinige xPico Wi-Fi-module maakt snelle integratie mogelijk bij toepassingen waarbij de omvang en het energieverbruik een belangrijke rol spelen, zoals bij het gebruik van apparaten die op batterijstroom werken. De xPico Wi-Fi wordt momenteel bij klanten getest en zal in de eerste helft van 2013 beschikbaar komen. De module kan bij voorinschrijving worden besteld.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/4681670). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×