Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Arcobel voegt Nuvo-3000 aan portfolio toe

 

Arcobel Embedded Solutions heeft de nieuwe Nuvo-3000 van Neousys aan het assortiment toegevoegd. Deze fanless controller ondersteunt derde generatie Intel Core processors en is met zijn uitgebreide i/o-poorten uitermate geschikt voor diverse markten en applicaties, daarnaast is de Nuvo-3000 door zijn industriële design bestand tegen temperaturen van -25°C tot 70 °C.

De door Arcobel Embedded Solutionsop de markt gebrachte Nuvo-3000 van Neousys is een fanless pc die door zijn robuuste design breed inzetbaar is binnen industriële toepassingen. Zo is de pc uitgerust met maar liefst vijf Gigabit ethernet poorten en drie onafhankelijke video uitgangen, wat het apparaat onder andere geschikt maakt voor video applicaties.

Daarnaast is Intelligent Ingnition Control optioneel beschikbaar zodat de Nuvo-3000 probleemloos ingezet kan worden bij in-vehicle applicaties zoals bijvoorbeeld in ambulances voorkomen.Verder is de computer voorzien van een uniek en innovatief cassettedesign wat uitbreiding via PCI/PCIe mogelijk maakt. Dit zorgt er voor dat de Nuvo-3000 makkelijk voorzien kan worden van extra i/o mogelijkheden.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/4674316). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Partnerinformatie
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×