Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Emerson en IBM samen in datacenterefficiency

 

Emerson Network Power combineert de mogelijkheden van zijn TrellisTM-platform met de it-servicemanagementsoftware van IBM. Dat zorgt voor significante optimalisatiemogelijkheden voor datacenters. De geïntegreerde oplossing voor Data Center Infrastructure Management (DCIM) biedt een betere energie- en operationele efficiëntie en it-service-delivery.

DCIM is een essentiële component voor bedrijven die hoge eisen stellen aan hun it-dienstverlening, en die snel moeten kunnen opschalen. Door de integratie van de IBM-software met het Emerson Trellis-platform beschikken gebruikers over realtime inzicht in hun it-applicaties, infrastructuurcomponenten en voeding. Zo is een holistisch datacenterbeheer mogelijk. De informatie is te gebruiken voor het verbeteren van de energie-efficiëntie, de ruimte- en capaciteitsbenutting, snelle probleemoplossing en middelentoedeling. Zo is de operationele efficiency te verbeteren, de downtime te reduceren en de it-dienstverlening te optimaliseren.

De gecombineerde mogelijkheden van het Trellis-platform en de IBM-software zorgen ook voor een beter begrip van de echte kosten van applicaties met data over bijvoorbeeld de hoeveelheid Watt per workload. Ook berekent de gecombineerde oplossing de capaciteitseisen realtime en zorgt de oplossing voor een dynamische toewijzing van fysieke en logische middelen voor de ondersteuning van effectieve en kostenefficiënte applicatie-inzet.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/4664936). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Partnerinformatie
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×